Pages

Wednesday, October 28, 2009

wedding update : katil

katil memang la dah order.. pehh siap order tu.. macam beli ayam pulak main order order.. hahaha... akibat terlalu minat kan, kate org cinta pandang pertama, terus booking je.. cume nak mintak pendapat kawan2 semua cam mane nak hias katil aku tu...

dengan keluasan bilik yang hanya 10' x 10' tp bilik tu tiiiiiiingggiiii syiling die.. nak hias kemain kang lemas lak kan.. cam mane eh? tapi aku ade berkenan 2 stail deco deco deco....

satu yang cam ni...
ni kang brape meter lak nak kena beli kain ni?
tapiiiiii lepas tu kain tu kan boleh buat langsir.. kan?

atau pun cam ni.. woowhh simple mimple
lepas kenduri bunga tu nak wat ape? huurrrmmmmmm....

APA PENDAPAT KAMU?


11 comments:

ErriNa said...

Hai... what's the surprise... sm citarasa la kita.. i dah pun beli set tidur mcm ni jugak.. dan sedang buntu juga nak menghiasnya dgn keadaan bilik yg kecil.. but saya suka dgn yg 1st tu.. romantik..

lovenik said...

sy juga suka yg 1st itu...
sgt romantik, boleh main cak2 lg..ekeke
mg ssuai utk d hias blk pngntin..
lilin2 pon i loike.. lilin wangi tu..wow! so romantic..

Ija1202 said...

yang 1st sgt sweet...klu di tamabh bunga menghiasai setiap tiang & kepala katil lagi berseri...jgn lupa letak bau-an, potpori @ lilin wah...romantiknya :)

Noor Haiza said...

saya vote yg 1st.. saya sukeeeeee

eYe-d4 said...

ErriNa : ye ke? saye ase pun kite cam byk je persamaan bile blog kamu, hehehe...

lovenik : sweet kan, bukan setakat main cak cak tapi bole main siap tiang cam sekolah rendah dulu..

Ija1202 : tambah bunga? hey its a great idea, cam combination 2 2 gmbr kan.. bau-bauan dah beli :D

Noor Haiza : saye pun sukeeeeeee

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

sy nk vote gak...
yg 1st chantex...suke arr!!

lelaki ini said...

saye ikut jeee.....

eYe-d4 said...

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ : ye betul... cantek dan romantik...

lelaki ini : nak ikut g mane tu? huhuhu

lelaki ini said...

ehehehe... malu la nak cakap kt sini .. ahakss

sumijelly said...

wah.. lekai ini adakah itu tunang anda?? hahahaha..

kalu sumi la.. masa kawen tu hari beli Queen size, pass beranak pinak, nak pulak anak dh 3.. beli KING...
perghhh..baik beli king terus kalu ku tahu...sebab besar leh muat 5 beranak atas katil tu..hahahaha

http://sumijelly.com

eYe-d4 said...

sumijelly : takkan sume nak sumbat satu katil? wowwh....