Pages

Monday, October 5, 2009

draf kad kahwin

herm...
draf kad kawen dah pun siap..
pihak LH Creative dah send email pada aku dah encik Tunang..
tapi ade kesalahan pada map..
terbalik.. map aku di letak pada pengantin lelaki.. map lelaki di letak pada pengantin perempuan..
jadi malas lak nak display kat sini..
tunggu dorang betul kan dulu lah ehh..

UPDATE!!!

baru jap tadi LH Creative send draf yang baru.. wow.. cepat jugak.. jadi nikmati lah kad kawen versi hitam putih dari aku...

kecik kecik-an jo lah dulu.. nak klik sendiri.. nati2 baru aku bg besau2..

2 comments:

azian abdullah said...

dear, u tempah kad bile eh?i pun tmph kat lh jugak. tp sampai ari ni dorang takde pulak call utk tgk draft.i dah tempah dari bulan 9 lagi..i nye wedding date same dgn u.risau la pulak bile tgk org lain sume dah dapat draft kad dorang..

Anonymous said...

erm..u amek mirazy for ur wedding?banyak ker u dah bayar deposit.kalau banyak, berdoa je lah bebanyak.semoga kenduri u berjalan lancar.i kalau boleh undur balik masa mesti i x kan amek mirazy for my wedding.huhuhu..
good luck dear..
(momook_cute@yahoo.com)