Pages

Wednesday, October 7, 2009

ade lagi sebulan, fuhhhhh

tinggal sebulan je untuk nak prepare semua benda.. semua benda tu termasuk lah........ hermm hermm ape ye? alamak.. serabut serabut, okay okay rileks aida.. pk satu2 okay...

borang kebenaran nikah... tggu abg siap dulu, by dis or next week ok lah tu..

baju nikah dah hantar tailor.. awal atau tgh bulan 11 boleh amek...

tudung nikah... dah beli ~ariani~ setel..

2nd fiiting baju majlis 2 2 belah pihak.... tgh bulan 11 jugak, boleh bwk baju nikah skali tunjuk kat kak su untuk nak set kan mekap & accesorries sume

kad kawen... minggu depan dah boleh amik.. sile sediakan duit jo laa...

PA System... abg aku setel kan yg ni.. cam aku ckp klu takde aku pasang mp3

tag terima kasih kat goodie bags dgn bunga telor nikah.... belomm siapppppppp.... (telepas pandang yg ni, ciss)

cincin kami.. owhh belum jugak... bile eh?? bulan depan kot

spa.. belum tau lagi g ke tak.. tgk la cam mane.. tpt dah ade, thanks kak day

ape lagi eh.. ape lagi... ape lagi.. ape lagi.. ape lagi....

bulan 11 jugak aku nak order cupcakes dgn kak lea 100 bijik.. utk nak masuk dlm goodie bags tu..

bulan 11 jugak nak g bayau katil...

bulan 11 jugak nak... aaaa.... ape eh.. klu ingat nati sambung la..

byk nye nak wat bulan 11.. fuhhh...



10 comments:

nizaa said...

phewitt..pak pong pak pong...

Mrs Drac said...

dah kelam kabut ye..hihi=p gudluk!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bertabahlaa...sekali seumur hidup(?)

eYe-d4 said...

kak niza : kompang takde lagi ni, akak nak amek tender tak? :p

mrs drac : tu lah, thanks anyway

kak elis : sedang tabah sesaaaaangat ni, tapi tanda soal tu kasi terangkat kening sebelah.. hahaha...

MyRule said...

sabar...cool..hehehe

sudah mula rasa kelam kabut ek..heheh

me x tempah kad lagi..uhuhu

Nik Nurul Azreen Sima said...

cheh.... ko wat sampai aku pon rasa kelam kabut... arrrgghhh tidak!!!
bln depan da.. ape lagik xsiap?? ape??ape?? huhuhuhu

(mental sekejap)

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

relax awk...sy pon apa x wat lg....bnyk menda x settle lg...
even borang pon incik tunang sy blom wat apa2 lg...sungguh relax kn...ahaks!!

eYe-d4 said...

myrule : i memang minah kelam kabut sket.. huhuhu...

nik : sabau, klu kau kelam kabut, aku lagi kelam kabut ( erkkk... ).. hermm bukan ke kau mental mental je sepanjang masa? muahahahha...

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ : mari lah join kelab menggelupo yg sy tubuhkan ni, hahahah... ( kelam kabut je lebey tp ape pun tak usik.. )

lelaki ini said...

tadi da jumpe nazir masjid.. da setel pengasahan mastautin.. esok plak jumpe PPN utk sain borang nikah.. pastu bg kat owner blog ni.. hehehe...

eYe-d4 said...

lelaki ini : baiklahh... sile bg esok....