Pages

Thursday, October 15, 2009

bile la nak kurus

hurm, ayat tu buat aku rase.. rase ape eh...

pagi td aku bekpes kueh tiaw+ayam goreng+air teh=kurus ke? dan oleh kerana 2 ahri ni aku ade training web, tgh hari mknn disediakan.. ialah nasik+lauk pauk wallaaaaa...

elok2 je aku tgh makan2, sorang kawan aku boleh sound baekkk punya.. "status kat ym ape? - bile tah nak kurus" aku dah gelak2.. ye lah wey, status cam hiba gile tapi makan nauzubillah... aku pun rase cam asek makan je skrg ni, walaupun kuantiti mknn tu sikit je ( sejak amik tuuuutt ni aku mmg tak le nak sumbat byk2 skali mkn ) tp aku ase aku asek la makan..

so tadi aku ngan kak day, senoir aku kat opis ni telah membuat satu perjanjian kukuh.. mulai isnin (klu tunang aku tau mesti die gelak kan aku, pastu die kata "brape kali minggu depan dah syg?") ye lah.. my diet always start next week.. hahahha..

jadi minggu depan misi akan dijalankan, jangan ade misi sangkut2 dah.. tak muat baju kawen aku kang, sape nak jawab?????

jeng jeng jeng



2 comments:

Pearl Pure Heart said...

kite cume ade 2 bulan utk lengkapkan misi...so, persetankan sume setan yang ade...akak pun nak selamatkan duit akak drpd beli PSP! huhuhuhu...caiyok2!!!

-yani- said...

tunang sy sekarang ni dh tak heran dh pasal my diet plan
sbb asyik next week je jugak nak start2 nye
last2 dia ckp.. dia gemukkan je lah badan dia untuk sama mcm sy
hehehe