Pages

Tuesday, October 27, 2009

bachelorette party : kononnye

cerita basi.. muahaha... disebabkan hari ni aku mereng dan tak boleh nak berfikir sgt, maka aku akan wat kerja gile iaitu mengupdate cerita cerita lame.. huhuhuhu

aku dah tak ingat brape haribulan mase ronggeng2 ngan mereka ni, bersyukur kerana ada housemate yang superb dan maveles cam kamu semua.. membuat kan hari2ku ceria dan berat pun makin bertambah.. hahahaha....

setiap kali bersiap, perkara utama adalah bergambar. di mana jua anda berada.. ye.. sile pedulikan makhluk sekelian alam.. jani happy saje.. hahhaha...

ni adelah hobi kami selain dari melalak seorang berlainan lagu dlm 1 mase, cool!

destinasi cinta yang pertama = letssss pizza

dah kenyang?? kita layan papadom pulak.. best wooo... rugi tak tengok

lepas habis tengok wayang, rase nak minum pulak, jadi singgah jap kat pak li.. tapi kat sini mmg byk kejadian yang tidak di duga.. hahhaa... tapi akibat gelak melampau lupe nak snap sekeping dua.. huhuhu.. saerah, lain kali jgn bercerita penuh perasaan sgt okay, air awk tu dah la yang paling mahal, baru minum seteguk dah tumpah dismash diri sendiri.. muahahahaha..... kan baju dah bau coklat... hoyeahh nini cokolat celup..celup celup... balik umah masing2 pengsan, aku je sorang gigih mentransfer gambar ke laptop.. huhuhu


the greatest love of all

p/s : kak nizaa... i baru test je photoscape ni.. best.. jimat ruang, huhuhu.. tengkiu lah..


2 comments:

nizaa said...

waaahhh mak merah suma..ha nnti ai buat entry photoscape yer..

eYe-d4 said...

tapi gmbr dia pecah sket lah...
camne eh??