Pages

Thursday, October 15, 2009

jutawan ke?

hehehe... klu betul2 jutawan alhamdulillahhhhhh....

kelmarin aku teman encik tunang g mulakan balik misi dia yang dah tetinggal lame tu.. dan 1 pengalaman jugak wat aku yang totally tak berapa minat dgn bende alah ni, tp klu satu hari nati aku join gak, jgn la terkejut, hehehe... cume wat mase skrg belum lagi terbukak hati

sekarang ni, i peneman sejati a.k.a pemberi semangat ala pom pom girl gitu. ahahaha... cepat bang, nati kite pulak boleh masuk tv... "jom join kite".. hihihihi

perkara utama lps pki tudung, hahaa.. muka bulat cam pinggan

alamak, lupe nak rotate...
baru sampai kat lokasi... selamat berjuang, muahh (paaanggg sedass)

tadaaaaa....

yang bg talk tu adelah lelaki yang ckp "jom join kita" tu, sape tah name die aku dah lupe, huhuhu... tp marketing strategi die mmg aku suke, sgt mudah la weh.. terus semangat aku nak tau lebih lanjut, dan lagi dan lagi dan lagi...

tapi klu nak join skali tu, aku kena pk lagi lah, bukan ape, komitmen byk sgt, kerja lagi, silat lagi, kang dah kawin...umahtangga lagi.. kang sibuk ke sini ke sana, masak nasik pun aku fail, jadi buat mase skrg aku cume support encik tunang dulu.. klu dah kaya, bole aku tompang dua kaki, hehehe...

(tibe2 teringat nyanyi lagu tema Hai-O.. terkekek kekek aku sensorang.. tak reti nak ikut la a.k.a maluuuuuu.. hehehe)



2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Inilah rumah kita...Syukur Alhamdulillah..hahahahaha

lelaki ini said...

penapis air tu name ayor baura kan?... eh aku salah cakap ke? bio aura la.. hahahahaha...