Pages

Tuesday, October 27, 2009

anugerah kecil

Alhamdulillah....

penat lelah yang tak berape penat sangat telah dilihat teropong oleh pihak pertubuhan..
ahad 25hb oktober ; penganugerahan sandang telah dianugerahkan kepada lebey 300 putera dan puteri pertubuhan silat seni gayong malaysia yang telah berbakti kepada nusa bangsaaaaaa dan negaraaaaaa ( wahh feeling nyanyi lagu patriotik pulak aku )

selamat berusaha lebih gigih kawan kawan semua

bak kate ijal : "aida, lepas ni kita akan lebih lembik dan lunyai setiap kali balik training..."
tak pe ijal.. aku ade setahun lagi utk balik kepada training... muahahahaha... terima kasih kepada lutut bertuah...

ni adelah diantara gambar sekitar majlis, ni semua hasil cilok dari ijal, dah kate tak leh amek gmbr.. aku tak bwk la kamera, sgt lurus ok!!!! cis.. tak byk sgt sbb gmbr amek semua diambil dari jurugambar professional.. tah bilo lah dapek nye tu...

partner in crime ; orang kata....

weh tepi lah... cikgu belakang tu nmpk cermin mata je..

adib...adib.. gurls only okay.....

wow... abang gagah i jadi laksamana dat day..

inilah orang nya yang membawa i ke dalam dunia ini, terima kasih cikgu, i lap u

dan jejaka ( cewah.. jejaka ) ini yang menggilap bakat i sehingga tersarung sandang dibahu i. i lap u jugak tau cikgu

somebody ini pulak sentiasa jadi peransang untuk i lebih berjaya.. i lap u most lah sayang

inilah warga shah alam... eyy kenapa aku sorang je tunduk tunduk.. haisyhh

auw auw... hensemkan i a.k.a gemok nye i.. uwaaaaaaaa

majlis berjalan lancar.. yang tak lancar cume perut2 kami aja... wowhh.. dari bgn tdo sampai pkl 6 petang baru dpt minum air dan makan... nasib tak pengsan... (kata pendekar..... = apa ingat pendekar tak yah makan minum ke?)

ok sekian sahaja....

6 comments:

nizaa said...

ee..takutnya..ada silat ghupanya...

eYe-d4 said...

kak niza : hahaha... tak yah takut la.. i mkn nasik jugak... hhahhaha

iela said...

boleh la g mana2 bawak aida.. jd mak guard.. hehhe

eYe-d4 said...

ila : tukar sket.. gadis guard.. ouchh... upss terlebey sudaaa

lelaki ini said...

heeeepp... mane bole bawak aida.. x boleyyy...

eYe-d4 said...

alamak.....