Pages

Friday, November 6, 2009

woowhh.. lame nyeee tak update..

hai semua....

huhu.. lame betul tak hapdet, ni kali pertama hapdet di bulan november, huhu.. bukan nye busy pasal nak kawen, tp busy mengemas dan berpindah ke opis baru.. tingkat atas je pun, tapi nak kemas balik tu adoyaii.. nak patah pinggang aku.. lagi2 bile boss nak implement 5S kat unit kami, wowwhh.. banyaaaaakkk keoje wehh, ni baru dapat ddk betul2 meluruskan pinggang, a.k.a boss takde, muahahaha.....

maka arini adelah hari melaksanakan misi 5S.. tak de la terlaksana sgt sebab ade jugak yang masih belum beli folder dah tray ( termasuklah aku ).. oleh kerana unit ni teeeerlalu byk bukusss dan manualss maka satu sudut kat tempat luar bilik boss tu kitorang jdkan pusat sumber..

kerja kerja sedang dilakukan.. wanie takde.. sebab die yg amik gambor.. huhu

setelah siap kemas dan siap di tag.. opis korang.. 5S tak??

bile dah selesai semua.. boss pulak ajak g makan kat JM Beriani kat Tesco.. oppss sorry guys... aku makan nasik arini... hahahha... nak wat camno.. boss belanja wehh... lazat berkrim... kenyang sampai nak naik ke opis mengah.. huhuhu

JM Beriani.. wowhh mengancam..
masa makan tak amik sbb sume kusyuk mengadap makanan masing masing

iela plak takde.. keluar ngan suami kesayangan

balik opis sambung siket skit lagi kerja tiba kak day ckp.. "aida, arini kita tak war backup lagi kan?" aku cam alamak.. lupessssss.... zasss terus wat backup.. fuhh lega, thanks kak day ingatkan klu tak menjawab pulak dgn boss nati.. hahahaa....

times up.. nak balik gombak.. daaaa


7 comments:

modusoperandi111209 said...

slm

huhu..awak.. sy phm perasaan awk. mmg ngeri lh nk wat aktiviti 5s ni.
opis+unit saye dh implement 5s.
;) peringkat mpc+negeri.. sume dh check.. tinggal nk dpt sijil lulus je.
mtk2 lh lepas.. penat kami dok ngadap menda alah tu 2-3bln.

iela said...

wah muke senyum je dapat mkn free...hahahaha

nizaa said...

bestnya boss blanja...hish..nk masuk web la cm ni...hahaha

eYe-d4 said...

modusoperandi111209 : tu la pasal.. kami ni baru nak mula berjinak jinak je.. huhuhu

iela : klu kamu ade.. bertambah 1 lagi senyuman.. hahaha

niza : best la.. hahhaa.. nak masuk? hermmm hermmm hermmm ( hahaha.. )

eYe-d4 said...

modusoperandi111209 : tu la pasal.. kami ni baru nak mula berjinak jinak je.. huhuhu

iela : klu kamu ade.. bertambah 1 lagi senyuman.. hahaha

niza : best la.. hahhaa.. nak masuk? hermmm hermmm hermmm ( hahaha.. )

iela said...

sorry ler..ai ingat tak jadi.. hihi.. ai pon dah terjanji ngan husband ai plak. Tak sampai hati nak cancel.. huhu.. takper..lepas ni ai plak banje u ollss oke... hahaha

Atia Adina said...

hhuhuhuu...nak gakkkkk....


-Ad-