Pages

Monday, November 30, 2009

18 hari lagi

wowhh.. skrg mule lah bizi ke sane dan ke sini teman mak anta kad.. tak kurang jugak aku yang kena wakilkan mak anta sendiri.. ye lah.. mana nak dan lagi pulak mak aku tak boleh bawak kereta..

jadinye... raya aji mak aku g anta kat jiran2 tetangga.. ade 2 tempat lagi belum setel. minggu ni insyaAllah setel la sume kad2 tu.. smlm pulakbedesupp terjun ke melaka jupa sedara mara belah arwah abah pulak, paling hajab balik tu menempuh jem.. yang best lagi.. bateri henpon aku dan mak aku dua2 kong.. talian hayat cume ade pade abg edee je.. huhuhu... pada sape yang call & mesej aku smlm. i mintak maap la ye daling.. huhuhuu.... bile bateri takde la kemain ramai org mesej & call aku.. huhuhu

konon nye balik dari melaka nak singgah nilai 3, nak beli kapet.. kalau dah maghrib pun sangkut lagi kat jem.. lupekan je la aida oiii, try la next week.. kena gak beli karpet sbb bilik aku tu baru santek sket.. melayang lagi uwang.. huhuhu...

p/s : kawan2... kad aku dah sampai ke belum eh??? yang belum tu roger2 ok, takut aku terlepas pandang, dah ramai2 ni..


5 comments:

Melissa said...

Kad dah dpt ! Thanks so much. But rs cam tak dpt gi cuz ada kat Tganu ni, cannot go back every week. :(

But congratulations in advance !!! Semoga everything berjalan lancar, happy hingga akhir hayat. Ameen. :)

nizaa said...

aku belum dapat lagi kad ko nih..cmna? hahaha

eYe-d4 said...

melissa : ye ke? x best nye.. take care then..

nizaa : tak dpt lagi ehh.. sory kad sold out.. muahahahhaa... (

iela said...

dah dpt...tp tak dpt dtg..sowyyy.. :D

eYe-d4 said...

iela : tak best wowwhhh kamu tiada....