Pages

Thursday, November 19, 2009

wedding update : nak tanya leh.....

owhh smlm dah call mak andam.. baju is on the way dijahit ( haha ape lah ayat aku )...

tag terima kasih pun dah setel....

tapi aku nak tanye.....

KENAPA EMOSI AKU SELALU TAK STABIL ?

SELALU KECIK HATI DGN BENDA2 KECIK ; SEKECIK ZARAH

SELALU NAK MENGAMOK DGN MENDE YANG SLALUNYE BIASE2 JE...


nape eh?

ke aku tensyen sbb lagi 29 hari ni nak nikah?
hurmmm........... APEEEE??? 29 HARI??? WOWHHHH... (heart attack)

haisyhhh.....



10 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

biasa laa tuh...hikss...banyak kan bertenang :P

sakuramankai said...

normal la tu dear. byk benda nk pikir kan. doa byk2 yer especially for ur new life. nk jd isteri org ni.all d best!

nizaa said...

cool bebeh cool...ko g beli eskrem mat kool ok...

nurul aziyana said...

hehhe it's normal..
time nk dekat2 tarikh mmg cmni, emo semacam..bawak bertenang,solat hjt bc quran insyaAllah semenya ok

f i f i said...

hehe. :))
wpon fi mih lom lalui saat2 nk menjadi pengantin,tp detik2 nk menjadi tunang org pon gtu gak.. ade je mcm2 hal. emosi sgt tak stabil.. sbb byk sgt pk..risau tak bertempat. isau klu2 benda tak siap.. so, knelah bwk bertenang..pergi spa ker..,mne2laa.. take it as a beautifuul moment b4 nk jd milik dia..

congratulations!

iela said...

sumer comment2 di atas adalah betul.. huhu..
sabar yer..nnt dah settle kenduri dua2 belah memang terAMAT2 lah leganya...tunggu je saat tu.. :D

Fuchsia said...

aida, sy suke sgt2 lagu ni tapi tatau sape nyanyi. bole x bgtau tajuk dia or kalo rajin meh la fwd mp3 ni kat sy ^-^

*bisobonar@gmail.com*

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

sabaq2...sy pon ngah mengalami nya...emosi bakal pengantin yg terganggu...hihihi!!

Nurulhuda|Adlie said...

this is NORMAL.. hehe, takde ape yang tak kene pun dgn u lah.. ofcos la akan jadi mcm ni, alot of things that require ur attention, time sumelah, so mestilah kita overwhelmed so mula nak mengamuk, nak menangis, nak gile..

tapi tulah mcm mereka kata bila dah lepas semua ni sure rasa lega yang teramat sangat.. jadi ikutkan jela ape yang u rasa terbaik..


selamat menempuh masa2 kritikal, banyak2 bertenang okeh, kalau i pun nanti mungkin akan jadi mcm ni, hehe.. u, chaiyok!!!

Atia Adina said...

ha ah biasa lah tu...sbb byk benda nak pikir...rileks jer k....kang lariks lak cik abg


-Ad-