Pages

Wednesday, September 30, 2009

jemputan nik & maarif

sape sima? nik aku kenal la.. hahahha

mlm semalam aku dah dpt kad jemputan dari x-classmate mase diploma a.k.a kawan sengal2 unta a.k.a budak workerholic a.k.a nik nurul azreen sima fauzi... weh nik.. apsal la kemain fanjang nama kau? nama bapak kemain fendek lagi ha... (sempat lagi mengomen nama orang... PAAANGGGG... kena sedass)

kad yang di tempah di LH Creative
cantek kan?


mari lah kawan-kawan kita bercuti ke kota bahru bulan 11 ini... sape nak follow sila lah contact aku atau haiza.. jom konvoi reramai... baru syokkk..sambil makan kenduri kita berfoya foya skali dan SHOPPING!!!!...

owhh mereka ni dua duaan kawan sekelas masa diploma.. klu g belah kau je nik... aci tak???

4 comments:

Nik Nurul Azreen Sima said...

panggg... aku kasik sedas. :P
hahaa.. da takdir nama aku pjg.. berserah saje. :P

terima kasih promote wedding aku.. hahahaha...jasamu kukenang.

mujur la ko bgtau tmpt kad tu wei. kalo x, xdpt yg chantek & murah. hehehe.. tq tq skali lagik. :* ( kiss sket )

eYe-d4 said...

nik : hiak, aku tepis... hahaha..

terima kaseh je?
aku promote ni kena byr la barang sponsor hotel ke sane..

klu tak kad kau mesti tak cantek dan mahal.. hahahhaa...

huda said...

ok jumpa di sanaaaa..!!! tp apsal aku xleh lg kad nyerrrr

eYe-d4 said...

huda : aku g meronggeng cik kiah ngan nik aritu, aku mintak skali.. (hahaha aku yg mintak..)