Pages

Wednesday, September 16, 2009

cincin kawen

hermm.... mungkin bulan ni atau bulan depan nak g sebey2 cincin kawen, ceh sebnarnya setiap kali klua mesti g sebey. hahha.. asal jupe je kedai emas.. benti, masuk, tgk, cuba .. pastu tanya2 harga, pastu letak balik klua, hahah, mesti berbulu je org kat kedai emas tu dgn aku..

ekceli aku teramat sgt minat dgn cincin kahwin mak aku, lawa lah.. nak jugak yang cam tu, boleh tak? ade lagi ke jual zaman sekarang ni?

sumber dari google images

dia lebih kurang cam ni.. tapi gold la bukan white gold


sumber dari google images

yang ni pun cantek kan? lingkaran die membulat sket

apapun seboleh nya nak carik jugak design macam ni, bila aku cakap ngan encik tunang, "tak pe kalau takde kite tempah la". jadi 101% sure la boleh dapat design camni kan? yahooo!!!!

td aku suka klu encik tunang pki cincin cam ni

sumber dari google images

cantek kan.. hurmm...





6 comments:

ctfza said...

dekat habib ada yang macam awk nak... boleh mintak tukar dari white gold kepada 'yellow' gold.. cuma kene tambah duit sikit la..

eYe-d4 said...

ye ke?
thanks bgtau..
^-^

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

btoi 2 awk...kat habib ader...sy da settle bab cincin...hihihi!!

eYe-d4 said...

iza : best nye dah setel, takyah pening2 lagi kan, nak kena g tgk ni... hehehe

Mrs Drac said...

kat kedai emas bese2 pun ade..ade jumpe emas kuning yg cam design tuh..sikit lagi nk amik ritu..ehheheh

tetibe je terjah..

salam..=)

eYe-d4 said...

mrs drac : thanks ro the info.. nak terjah kamu lak la, heheh

:)