Pages

Thursday, September 17, 2009

happy besday to me.. hehe..

HAPPY BESDAY TO ME....
HAPPY BESDAY TO ME....
HAPPY BESDAY TO AIDA....
HAPPY BESDAY TO ME....

ye ye sile tepuk.. kuat siket...

wahh umo dah meningkat lagi hari ni,
waawaawaaa dah tua dah aku..
pegi mane2 pun org panggil kakak. huhuhu...

17th september...
hari aku dilahirkan
17th september...
tarikh abah naik pangkat..
17th september..
hari sangsapurba..
slalu akan buat majlis mandi minyak kat taman nirwana..
time ni best.. mase tu satu majlis nyanyi lagu happy besday utk aku..
wahh malu seyy... tp terharu jugak..
sanggup la dorang nyanyi jerit2 lagu happy besday kat aku...

terima kasih kepada semua yang wish..
sayang, mama, siblings, relatives & friends....


one drop perfume-celebrities special for me

dah dapat petang td (16th september)..
sbb sayang nak balik kampung dah mlm nyer..
thanks.. tak sangka dia boleh bace fikiran aku yang sgt2 nak one-drop-perfume ni..
yang penting.. paris hilton tu..
dapat je terus suruh aku pakai, klu wangi die, huhh menusuk wa ckp lu..tp sbb excited sgt, lupe nak snap sekeping mase tgh pki td.. hehhee
u make my day la sayang..
sayang kamu sangat2..


kek? mmg takde la.. kan on diet ni.. hehehe.....


5 comments:

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

hepi bufday...semoga dipanjangkn usia & dimurahkn rezeki...


opss...lupa lak...selamat menjadik pengantin nnti...x lama da tuh...serta selamat mendapat bb...ahakss!!

nurul aziyana said...

happy besday..mga panjang umo n dimurahkan rezeki bersama insan tersyg..slamat n hari raya jgk

eYe-d4 said...

iza & azi : thanks.. muahh

lelaki ini said...

selamat hari lahir sayang... i love u tauuu... hihihi

eYe-d4 said...

lelaki ini? : thanks abg.. thanks for the give too.. luv u very strong lahh..