Pages

Monday, September 28, 2009

engaged!!!!

hahaha.. bukan aku lah, jgn salah sangke pulak, ni abg aku yang dah pun selamat bertunang sabtu 260909 aritu. alhamdulillah semuanya berjalan lancar. dan ucapan setinggi tinggi terima kasih kepada semua nya membantu dan memeriahkan suasana.... saudara mara i mean..

ni aku publish hantaran yang aku gubah top to toe seperti yang aku janjikan..
simple je with orange theme..
sireh junjung
(sponser by my aunty)

bunga rampai & cincin

kek dari lea oven. aku just deco sket2



buah-buahan



jam dan coklat
(nak jimat ruang punye pasal, aku satukan aje)




kain pasang


telekung

satin & lace nikah

beg & kasut

bila dah disusun bersama sama inilah hasilnya..

ini pulak sedikit gmbr di hari kejadian....

spaghetti and nasik lemak for breakfast



familia with orange theme di ketuai oleh maklong & paklong
susunan barisan pemegang hantaran cam beratur nak masuk kelas mase sekolah2 pulak , hehehe

maaf la gambar bakal pengantin takde dalam siaran, aku sudah dibayar untuk off the record gambar2 mereka, jadi off the record lah ye..

banyak nya gambar entry ni...

aku takde la kreatif sangat dalam hal deco mendeco hantaran ni, tp klu ade sesiapa nak tempah aku mmg terima. harga? ikut budget kamu. dan aku mahu juga promot aku ada juga wat bisnes sewa dulang hantaran dan lapik dia. harga sangat2 berpatutan dan aku rase harga yang aku tawarkan ssh nak dapat di mana2 kedai yang menyediakan perkhidmatan sewa ni.

2 comments:

Aniza Alias said...

santekkkk...
xsangke kamu pandai mnggubah..
ehehhee...

eYe-d4 said...

aniza : time kasehhh.. bermakne statement kamu tu.. hahha