Pages

Tuesday, July 14, 2009

kad kawen

kad kahwin...... done!!! hehehhe... alhamdulillah, kami tempah di LH Creative last 3 weeks, yang mane aku rase sgt berbaloi tempah di sana sebab bole dpt harge yang murah dan cantek jgk la bg bride to be macam aku ni, lawa2 sgt pun akhirnye ke tong sampah jugak kan? betul tak? lagi pulak tema aku adelah berjimat cermat.

aku adelah mood bercuti sehingga rabu ni..

dan kerja aku ddk di umah menyiapkan door gift..


4 comments:

ctfza said...

hye aida.. sy link awak yer.. boley tukar2 ida eh .. :-)

nurul aziyana said...

waa awlnyer bercuti utk doorgift..hehehe semngt..yana dlu 5 bulan lg baru nk set tarikh so plan+kerja seme 3 bulan sblm..erm bgus la buat awl2 sbb nnt nk dekat lg pening

Nurulhuda Abu Bakar said...

ayat yg best, i pun percaya kad lawa mana pun akan ke tong sampah, xcept bg yg mmg suka simpan kad kawin or maybe bestfrens.. but majoriti confirm akan buang

so boleh berjimat cermat disitu..

eYe-d4 said...

ctfza : ok, i'll link u 2..

azi : hehehe.. sy saje je cuti2 malaysia, smbl2 tu wat la sket2 dorgift, huhuhu... lagipun adik beradik tak ramai nak menolong, kena lah wat awal2..

huda : betu3x.. :)