Pages

Friday, December 4, 2009

kryolan Giveaway!!!!!!!

aku tak ingat lah mana aku dpt link kryolan in malaysia ni, bile kelik je.. wowhhh.... truja!!! truja!!! dulu aku tak tau ape kryolan tu, tapi sejak mak andam aku guna kryolan ni untul mekap kan aku time bertunang aritu dan hasilnye saaaaaaaangat superb.. aku terus jatuh hati ngan kryolan ni, tapi tak tau nak beli kat mane.. lepas ni boleh la shopping online je.. kat kryolan ni..

ni link kryolan in malaysia (kelik wey.. nati nyesal)..

cekedout bebeh..

bila kryolan wat pasal giveway ni, aku tak lepas peluang la nak sertai.. ( walaupun beberapa hari lagi je tarikh tutup nya.. )

sape nak bg wey... kryolan supra yang kocik tu, harga pulak rm53... tp boleh membuat kan rupa anda seperti baby doll yang macam artis indon selalu mekap muka dorang tu... auwww.. i likeeeeee...

ni aku nak tunjuk sedikit bukti la macam mane barang2 kryolan ni boleh transform muka aku cantek santek mase bertunang aritu.... sakkksikaaannnlaaahhhhhh....

ni lah upe aku sebelum disolek ( owhh rambut kena la sorok siket... )

yang baju coklat tu kak sue... dan gmbr ni kira macam bukti la aku pki kryolan.. nmpk tak tepi belah kanan tu dekat dgn berus tu ade satu bekas wane kelabu (blur sket) dan yang sebelah eyeshadow tu.. yang ade warna ijo, oren kuning sume tu.. sume brand kyolan ye.. dan cam biase.. yang tak sepatut nye, kite sensore kan lah ye...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tadaaaa..

setelah di mekap menggunakan mekap brand kryolan

mase ni betul2 lepas mekap ni

korang pun boleh sertai giveaway ni wey.. cepat.. tarikh tutup 10 december ni.. tinggal bape ari je lagi ni.. bukan susah pun, korang wat entri pasal kryolan in malaysia ni je..

klu tak dapat kryolan supra pun ... yang saguhati leh dpt Britney Spears Believe and Aquolina Pink Sugar.. ( boleh berangan jadi britney ke klu pki ni? hehehhe )

inilah rupe kryolan supra tu.. gmbr dr kryolan in malaysia

10 orang je pemenang dpt yang ni tau..


ni pulak hadiah saguhati Britney Spears Believe and Aquolina Pink Sugar

from US okaayy...

ape lagi.... jom jom sertai....

ehem-ehem... agak2 saye ni boleh menang ke eh kak ann? hehehhe.......

5 comments:

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Mia-Ina said...

sweetnya gmbr pertunangan aida

eYe-d4 said...

mia-ina : hehehe.. thanks

nizaa said...

wow, pesai ang tak mekap cmni mai opis hah?

eYe-d4 said...

nizaa : maluuuuuuuuuuuuuuuuu