Pages

Friday, December 25, 2009

siket siket dulu la ehhh

salam semua...
lame betul tak menulis.. blog ni ari2 je aku jengah, tapi nak menulis, tak tau nak tulis ape, tak tau nak crite ape, tak tau nak kongsi ape..

gambar pun ade kat cameraman lagi, sbb aku hire die utk 3 event, nikah, sanding dan resepsi... jadi bwk2 la bersabar ye.. yang amatur2 tu adelahhh..... klu aku rajin aku upload. hahahhahah....

skrg ni kat umah mama, hubby lak kat jengka, lps asar br pulang bertamu dikalbu (tibe2)..

esk majilis resepsi.. harap2 semua berjalan lancar.. doa-doakanlah ye.. amiiiinnn

tunjuk gmbr inai pun ok kan?hehehhehe

up sket... tangan pulak.. ni br pas akad nikah...
credit to noni

tu je ....










yelaahhh... amik ni sekeping....
credit to mukhriz


7 comments:

HAZELNUT LADY said...

gojesnyer awak...sweet giler in pink color...marveles..congrate to both of u....

iela said...

eh..tuan pengantin suruh angkat tangan baca doa tu.. tak sabar nak mkn gamaknya.. :P

syusye said...

tahniah kak......comeynya warna pink..

syusye said...

tahniah kak...
wah berseri sungguh,,,,

Mia-Ina said...

berserinya dia...selamat pengantin baru...semoga kekal ke anak cucu

eYe-d4 said...

HAZELNUT LADY :
huhuhu... pink tetap dihati.. hahaha

iela :
hahaha... bkn tak sbr nak mkn.. asek pandang kamera.. feeling2 artis.. hahaha

syusye :
thanks...

Mia-Ina :
ye ke? hihihi.. thanks anyway

Kancilbiru said...

lawa warna pink!~~