Pages

Tuesday, December 15, 2009

jemputan.. walaupun virtual. tapi ikhlas :)


kelik untuk tumbesaran

kelik untuk tumbesaran

doakan semuanya berjalan lancar ye kawan2... insyaAllah.. amin...



7 comments:

nizaa said...

semoga semua selamat hendaknya..take care...

p.s: jangan la pakai inai tak pokok tu..tak tahan lama. pakai yg pokok, tumbuk sendiri. nnti jd cm aku...huhu

Beauty Touch @ RAJA SUEFINA said...

hye dear,
saje nak inform yang i ada bt pakej utk makeup + photoshoot = RM150 ONLY.feel free to visit my blog.tq n slamat pengantin baru ya dear =)

eYe-d4 said...

alahai.. payah nak carik pokok la.. tepakse pakai yg serbuk jew...

nurul aziyana said...

gud luck aida..smga smua berjalan lancar..selamat menempuh alam baru

faratul said...

wah.. hrap sume bjalan lancar tuk aida n partner!

selamat pengantin baru dear!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x dapat nak pi sebab sabtu suami ku kerja :(

Nurulhuda|Adlie said...

alahai, sungguh i tak perasan u dah upkan card, melepas nak jumpa :( cos i went to azian, blogger wedding gak sabtu, kat blog list nape i tak perasan, takde rezeki, btw congrats tau!! cantik..